CH Vilanova Hipersimply - CH. Martorell 14 - 38 (JM)

EL JUVENIL DEL CHVNG APALLIÇAT

El Juvenil del Vilanova surt a disputar el partit sense empenta i amb poca convicció, contra un rival molt més fort físicament i ho paga amb una contundent derrota.

Partit amb poca història on al minut 10 ja es perd per 1 a 6, lleugera millora als següents 5 minuts on el parcial només és desfavorable d’un gol, però del minut 15 del primer temps  i fins al minut 15 del segon temps o sigui 30 minuts de joc, els vilanovins encaixen un parcial de 3 a 21, i només poden plantar cara al Martorell als darrers 15 minuts de partit, quan aquest ja ha afluixat la màquina.

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (4) – Martí (2) – Omar (2) – Jordi – Arnau M. (5) – Roger – Ernest (1) – Joel – Iban – Pere – Gerard – Arnau V.