H. Sant Quirze B - CHVNG Hipersimply 36 - 20 (JM)

PERÒ TORNA A PERDRE

H. Sant Quirze B – 36

CHVNG Hipersimply – 20

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (3) – Martí (2) – Arnau M. (4) – Roger – Kirian (3) – Ernest (1) – Joel (3) – Iban – Pere (2) – Gerard – Arnau V. (2)

L’inici de partit del Vilanova ha estat poc encertat amb moltes pilotes perdudes i llançaments a porteria forçats aturats pel porter rival. Però gràcies al bon treball defensiu i les aturades del porter vilanoví, s’ha arribat al minut vint perdent tan sols de quatre gols i complicant-li les coses al rival. En aquest moment l’entrenador local ha demanat temps mort i el partit ha canviat i en els darrers deu minuts del primer temps els del Vallès han aprofitat els quatre minuts de superioritat de que han disposat i les pèrdues de pilota del Vilanova per sortir al contraatac, i gràcies a la seva major corpulència física provocar tres penals que han transformat, per arribar al descans amb un còmode avantatge de nou gols (19 a 10).

Al segon temps el CHVNG ha continuat lluitant però amb poca efectivitat ofensiva i s’ha anat ampliant la diferència al marcador fins als disset gols, amb un marcador al minut quinze de 30 a 13. En els darrers quinze minuts, el partit s’ha tornat en un estira i arronsa per part de tots dos equips, que els de Vilanova han dominant amb un parcial de 7 a 6, per acabar perdent el partit contra un equip que és superior tècnica i sobretot físicament.