CH Vilanova Hipersimply - C. H. La Salle Montcada 22 -21 (JM)

GUANYA!!!!

CHVNG Hipersimply 22

C. H. La Salle Montcada 21

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (5) – Martí (3) – Omar (2) – Arnau M. (4) – Roger – Kirian (3) – Ernest – Joel – Pere (3) – Gerard (2) – Arnau V.

El Vilanova ha fonamentat la victòria en la lluita que ha posat l’equip, la intensitat defensiva, les recuperacions i les aturades dels porters, aconseguint neutralitzar el 49% dels atacs del rival, i per la concentració en atac, on les poques pèrdues de pilota han evitat que el rival pogués sortir al contraatac.

En els primers quinze minuts de la primera part i gràcies a les sis aturades del seu porter, els vilanovins han agafat tres gols d’avantatge. Desprès de cinc minuts en que el Vilanova s’ha despistat, els de Montcada han obtingut una renda de dos gols, i els deu darrers minuts ha estat un estira i arronsa que s’ha decantat a favor del visitant, quedant un marcador de 10 a 11 al descans.

A la segona part el CHVNG Hipersimply sempre ha anat a remolc, fins a vuit minuts del final, en que el partit s’ha igualat. El nerviosisme per la possibilitat de guanyar per part de tots dos equips ha provocat un final de partit molt disputat, amb diverses exclusions de dos minuts per les dues bandes, d’on els blaus han sabut treure més profit i guanyar el partit.

Destacar el porter Franc Galindo que amb 9 intervencions ha aturat el 45% dels llançaments rebuts.