CH Vilanova Hipersimply - CH Ribes. 21-19 (IM)

Primera Victoria del infantil en lliga tot i no mostrar la seva millor versió.

Primera victòria del nostre infantil en lliga davant del Club Handbol Ribes amb dos gols de diferencia.

El partit va començar sense domini clar per cap dels dos equips, ja que els blaus eren molt efectius en l’atac però entre les relliscades per l’estat de la pista del nostre porter i la baixa intensitat en defensa va fer que el ribes seguis en el partit.

Tot i així els locals van aconseguir agafar una avantatge de 5 gols a la meitat del primer període, aquesta diferencia no es va poder mantenir degut a pèrdues molt clares de pilota que van aprofitar molt be els visitants per reduir les diferencies a 2 gols en el descans.

A la represa el partit no va canviar massa, els blaus no aconseguien acabar de fer-se amb el domini clar del partit i pecaven de pèrdues molt clares de pilota que eren contraatacs fàcils per el contrari. Recalcar la millora en la porteria en la segona part on es va aconseguir rebre molt pocs gols, fet que va provocar que els nostres es distanciessin en el marcador com a la primera part.

En els últims minuts el ribes va aconseguir reduir les diferencies en el marcador fins al 21-19 final.

Tot i el mal partit en general felicitar el equip per les ganes i la bona actitud que van mostrar i per a que segueixin treballant per millorar cada dia.

CHVNG Infantil: Roger, Daniel, Joan Pol, Kenny, Joan, Sergi, Gerard D., Olivella, Kilian, Ton, Pere, David, Franco.