CH Vilanova Hipersimply - CH Cambrils. 16-26 (JM)

El JUVENIL PERD CONTRA UN RIVAL MÉS FORT FÍSICAMENT

CHVNG Hipersimply – 16

C. H. Cambrils – 26

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (2) – Martí (6) – Omar – Arnau M. (3)  Roger – Kirian (1) – Ernest – Joel – Pere – Gerard (2) – Arnau V. (2) - Ivan

El juvenil del C. H. Vilanova Hipersimply s’ha esforçat moltíssim i ha intentat competir contra un equip de molta més envergadura física però la permissivitat arbitral ha fet que la duresa del rival anés augmentant durant el partit cosa que, juntament amb el cansament que en certs moments han acusat els vilanovins ha fet que perdessin el partit.

El Vilanova ha començat jugant molt intensament, anant sempre per davant al marcador però amb mínimes diferències. Del minut 15 al 25 l’equip ha tingut la primera davallada, on ha rebut un parcial de 1 a 6  i els de Cambrils han agafat un avantatge de 6 gols. En els 5 darrers minuts del primer temps s’ha recuperat de nou la intensitat, però només s’ha pogut retallat la diferència un gol, arribant al descans amb un 10 a 15 al marcador.

En el segon temps el Vilanova ha començat molt malament i en 10 minuts ha encaixat un parcial de 0 a 4. A la resta del partit hi ha hagut tot un seguit d’exclusions en tots dos equips però el Vilanova no ha sabut treure profit de les superioritats i el Cambrils sí i ha acabat guanyant el partit 16 a 26.

Destacar al Martí Rull màxim golejador de l’equip en aquest partit amb 6 gols.