CH Vilanova Hipersimply - CH Riudoms. 29-27 (SM)

L'HIPERSIMPLY IMPARABLE . SETENA JORNADA DE LLIGA I SET VICTÒRIES.

Hipersimply CHVNG 29 – CH Riudoms 27 (15 - 14)

Nova victòria de l'Hipersimply tot i fer possiblement el pitjor partit de la temporada davant un molt bon CH Riudoms que curt d'efectius es va presentar al pavelló del Garraf amb la intenció de donar un disgust als vilanovins i que a punt va estar de fer-ho.

El partit va començar molt intens per part dels dos equips, on les dues defenses es mostraven segures i els gols pujaven poc a poc al marcador. Passats aquests primers minuts, el Riudoms va saber portar el partit al seu terreny i es va jugar al ritme que a ells els interessava, tot i que l'Hipersimply va anar sempre per davant en el marcador, no eren capaços de trobar ni el seu ritme ni el seu joc, mentre el Riudoms aprofitava per controlar la situació i mantenir-se dins el partit tot i marxar als vestidors amb un 15 a 14 favorable als locals.

La segona part va ser pitjor encara per al Vilanova, el Riudoms seguia controlant el tempo del partit i després d'uns primers minuts amb intercanvi de gols, els visitants es van posar per davant per primer cop en el partit, 20 a 21. Aixó va esperonar als Vilanovins, que més amb el cor que amb el cap, van fer els millors minuts i van posar el marcador 27 a 23 a falta de 6 minuts, llavors la mala sort es va cebar amb els visitants, que van veure com el seu millor jugador es lesionava, a falta de nomès quatre minuts per a l'acabament del partit, fet que va provocar que els visitants juguessin amb un home menys fins el final i tot i així van saber escorçar la diferencia al marcador fins el 29 a 27 final.