CH Vilanova Hipersimply - CH Castelldefels. 22-26 (IM)

L'INFANTIL MASCULÍ PERD DAVANT UN CASTELLDEFELS MOLT POTENT.

El CH Vilanova Hipersimply va perdre, el passat Dissabte, 22 a 26 davant el CH Castelldefels.

Una primera part dominada clarament pel CH Castelldefels fent valer la gran diferència d'alçada i corpulència dels seus jugadors. Tot arribant a la mitja part amb el resultat d'11 a 18.

La reflexió dels jugadors al descans i les noves ordres tàctiques del seu entrenador Fran, van fer sortir el millor Handbol dels nostres nois arribant a un parcial que plasma clarament el gran esforç defensiu de la segona part (11-8 parcial).

Ens hem de quedar amb la gran implicació d'aquest jove equip i l'encert del plantejament de la segona part.

Resultat final just i bona feina feta pels nostres jugadors.

Un cop mes la manca d'adherència de la pista és la protagonista del partit fent molt difícil la pràctica de qualsevol esport. Esperem que l'Ajuntament arregli d'una vegada per totes aquesta situació.