CH Tarragona - CH Vilanova Hipersimply. 30 -12 (CF)

EL CADET FEMENÍ DE L' HIPERSIMPLY MILLORA MALGRAT EL RESULTAT

Partit disputat a Tarragona amb escassetat de reforços per l’absència d’algunes jugadores del cadet femení de Vilanova. Malgrat els resultats adversos de cada jornada es va notant poc a poc un canvi d’actitud de les vilanovines amb major concentració i més llançaments a porteria, on encara cal millorar l‘encert i la potència.

La primera part va acabar amb un parcial de 18- 4, tot i haver gaudit de contraatacs clars que no es van aprofitar. A la segona vam recuperar un major encert de la portera aturant bastants llançaments i vam veure millor la porteria contrària. Llàstima del poc encert en algunes jugades clares de gol (de les quals 2 penals fallats) que ens haguessin pogut fer pujar al marcador 4 o 5 gols més. El parcial de la segona part fou de 12-8. Finalment el marcador acabà en 30-12 a favor de les tarragonines.