CHVNG Hipersimply - H. C. Vallag 19 - 25 (JM)

EL JUVENIL SEGUEIX PERDENT

CHVNG Hipersimply – 19

H. C. Vallag – 25

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (7) – Martí (2) – Omar (3) – Jordi - Roger – Kirian (2) – Joel – Pere – Gerard (5)

El juvenil del CHVNG Hipersimply desaprofita l’oportunitat de sortir del darrer lloc de la classificació, al fer el pitjor partit fins aleshores i perdre contra un dels rivals més fluixos de la lliga.

Fluix inici de partit de tots dos equips, al minut cinc el marcador era de 2 a 1 favorable al Vilanova. Com en la majoria dels partits, els vilanovins han tornat a desaparèixer del partit, encaixant en deu minuts un parcial de 1 a 6. Els darrers minuts de la primera part han estat igualats i s’ha arribat al descans amb un 8 a 13 al marcador.

En el segon temps i aprofitant dues exclusions de jugadors del Vallag, els vilanovins ha fet un parcial de 7 a 2 en nou minuts empatant el partit a 15. Però això és tot el que han fet els de Vilanova, jugar deu minuts i la resta del partit han estat perduts per la pista. I evidentment els de la Llagosta ho han aprofitat per guanyar clarament el partit.