CHVNG Hipersimply - C. E. Molins de Rei 23-44 (JM)

BON PARTIT DEL JUVENIL DEL CHVNG HIPERSIMPLY CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT DE LA LLIGA

CHVNG Hipersimply – 23

C. E. Molins de Rei – 44

Alineació: Franc (P) – David (P) - Martí (6) – Omar (2) – Jordi - Arnau M. (6) Roger – Kirian (7) – Joel (1) – Iban – Pere (1) – Gerard – Ivan

Sabent que guanyar al segon classificat de la lliga era difícil, però sense descartar la sorpresa, els entrenadors del juvenil del CHVNG Hipersimply van afrontar el partit com una prova perquè l’equip posés en pràctica a la pista el que s’havia treballat en els darrers entrenaments.

A la primera part el Vilanova va estar correcte en defensa, però poc encertat en atac. Només  va fer nou gols, tres de penal i sis gols de jugada en transició dels quals quatre els va fer l’Arnau. Això afegit a les setze pilotes perdudes, va fer que s’arribés al descans perdent 9 a 20.

A la segona part els vilanovins van millorar ofensivament però, tot i que ho van intentar, no van poder amb el Molins que va saber aprofitar més bé les superioritats i que va anar eixamplant mica a mica la diferència per acabar guanyant 23 a 44. a un Vilanova que no va merèixer perdre per tanta diferència al marcador.