Escola Arjau -Handbol Escola Nova Cervello. 47-32 (MA)

NOVA VICTORIA DE L'ARJAU

Partit fluixet dels nostres alevins que, tot i la victoria, no han jugat tot el be que ells saben, sortint al camp  bastant adormits i que fins la quarta i ultima part no han despertat, acabantel partit amb un resultat final de 47-32 i amb discursions per part dels dos equips.

A la primera part d'aquest singular partit, s'ha notat com els nostres jugadors encara no s'havien aixecat del llit per començar a jugar el partit. La defensa no era bona, amb la qual cosa, elsadversaris se'ls hi escapaven facilment i arrivaven a l'area completament sols, encara que a la hora d'atacar,  també sabien aprofitar-se dels espais facilitats pels contrincants per marcar i acabar la part 13-9.

La segona part ha anat bastant semblant a la primera, però han augmentat les perdues de pilota facilitant que els adversaris se n'anessin del marcador fent que després, encara que hem començat aremuntar, acabessim la part amb un resultat de 11-12.

A la tercera part semblava que sortiem igual d'adormits que les dos parts anteriors, començant el partit amb gols dels contraris i una defensa fluixa que passant el temps, s'anava fent mes forta permoments, que, quedant 4-5 minuts, s'ha començat a veure un Arjau bastant despert acabant amb el marcador de 14-10

Ultima part, en la que per fi s'ha pogut veure al alevins que tothom esperava, jugant com ells saben(i amb ajuda de que el millor jugador de l'altre equip ja no podia jugar) els nostres han guanyatla ultima part a 9-1 acabant amb el resultat de 47-32.