CH Vilanova Hipersimply - C. H. Procer Cerdanyola B 38-25 (JM)

CLARA VICTÒRIA DEL CHVNG HIPERSIMPLY JUVENIL

CHVNG Hipersimply – 38

C. H. Procer Cerdanyola B – 25

Alineació:

Franc (P) – Eloi (5) – Martí (4) – Omar (2) – Arnau M. (13) – Roger - Kirian (8) – Joel (1) – Iban - Pere – Gerard (5) – Ivan

El Vilanova, en una molt bona primera part on va estar molt efectiu en atac i concentrat i actiu en defensa, fa el millor partit de la temporada i aconsegueix guanyar clarament al Cerdanyola.

Els primers cinc minuts de partit van ser igualats però a partir d’aquí els vilanovins van trencar el partit, les aturades del Franc i sobretot les recuperacions de pilota de l’Eloi i l’Arnau entre altres, es convertien en ràpids contraatacs que el mateix Arnau i el Kirian aprofitaven per posar la pilota al fons de xarxa una vegada rere l’altre, aconseguint un parcial de 16 a 5 en quinze minuts. El Vilanova acabava el primer temps amb el 67.7% d’efectivitat ofensiva, 7 aturades del porter, 8 recuperacions de pilota, 9 gols de contraatac, neutralitzant el 60% dels atacs del rival i només 4 pilotes perdudes, deixant un marcador favorable de 21 a 10.

A l’inici del segon temps els tècnics de l’Hipersimply van aprofitar per posar en pràctica els canvis de jugadors en defensa i atac. Tot i això, l’equip va seguir recuperant pilotes i marcant a la contra fins al minut cinc que aconseguia el màxim avantatge 24 a 10. A la resta del partit els vilanovins van seguir mantenint les diferències entre els 11 i 14 gols i arribaven al final del temps guanyant clarament (38-25).