CH Martorell - CH Vilanova Hipersimply 35-16 (JM)

C. H. Martorell – 35

CHVNG Hipersimply – 16

Alineació:

Eloi (6) – Martí (5) – Omar (1) - Jordi – Arnau M. (3) – Roger – Kirian (1) – Joel – Iban - Pere – Gerard

Després del bon partit que va fer el juvenil del CHVNG Hipersimply en la jornada anterior i malgrat que no podia comptar amb cap dels seus porters, l’equip va anar al la pista del líder amb la intenció de posar les coses difícils a l’equip local i no sortir golejat com en el partit de la primera volta, però una primera part molt dolenta dels vilanovins, era aprofitada pel Martorell per deixar sentenciat el partit al minut 20 del primer temps.

A la primera part el Vilanova va anar trampejant els primers cinc minuts de partit (4-2), però perdia moltes pilotes, estava molt estàtic en atac, passiu en defensa, precipitat en el llançament i desencertat en la passada i, després d’un parcial de 9 a 0 en setze minuts i un altre de 6 a 3 en els nou següents, s’arribava al descans amb un contundent 19 a 5.

A la segona part, amb el partit sentenciat i com ja ha succeït en anteriors partits del juvenil, els blaus es van activar i, tot i que van jugar 10 minuts en inferioritat per les nombroses exclusions de 2 minuts amb les que l’àrbitre va sancionar als jugadors de l’equip, només van perdre el parcial del segon temps per 16 a 11, quedant demostrat un cop més que podrien competir contra els millors equips de la categoria.

Cal destacar a l’Omar Sanromá i al Jordi Albà que es van oferir a jugar de porters.