CE Molins de Rei - CH Vilanova Hipersimply. 21-52 (MA)

ELS ALEVINS DE L'HIPERSIMPLY CONTINUEN AMB LA BONA RATXA DEPRÈS DE LA PARADA

Desprès de que s’aplacés el partit contra el Castelldefels, que encara no té data, i que passés la setmana de descans, els blaus han tornat a demostrar el seu alt nivell a la pista del Molins de Rei. Els blaus no han donat masses opcions al Molins en un partit seriós i de bona concentració per part dels visitants.

En una primera part (6 - 16) on la concentració ha estat clau, els vilanovins han mogut la pilota com han volgut per superar una tova defensa verda i posar-se ràpidament davant en el marcador. L’única cosa que se’ls pot retreure és que en defensa han estat excessivament tous, però l’atac molinenc no ajudava, ja que també ha estat molt tou.

El guió de la segona part (3 -. 17) ha estat el mateix que la primera part, on els blaus han dominat de principi a fi contra un equip mes tou, si fos possible, i que ha abaixat els braços vers la superioritat que han demostrat els vilanovins.

A la tercera part (8 - 10) s’ha produït la relaxació a la que l’aleví ens té acostumats, els verds han aconseguit penetrar la defensa, excessivament permissiva, i parar l’atac blau. Això sumat a un parell d’accions antireglamentàries que han costat dues exclusions als visitants, han provocat que el marcador s’ajustés, però els blaus a base de caràcter han sabut treure i acabar guanyant també aquesta part.

En la ultima part (4 - 9) els nostres jugadors han sortit concentrats i convençuts que no la podien deixar escapar, però el Molins ja havia abaixat els braços i els blaus s’han encomanat d’aquest passotisme, cosa que a propiciat una part amb molts errors per les dues bandes i que els blaus s’han endut sense cap mena de problema.

Per últim destacar que no es pot nombrar cap jugador en especial ja que tots han aportat el seu gra de sorra per treure aquest partit endavant i ara només queda seguir treballant com fins ara amb la vista posada en el doble compromís del cap de setmana vinent, el dissabte a la pista dels Costarets en el derbi comarcal i el diumenge, igualment a Sant Pere de Ribes on tornarem a ajuntar els dos alevins del club per jugar el torneig d’aquesta ciutat.

Alevins CHVNG: Roger, Adrià, Naim, Pol, Guille, Eduard, Martí, David i Seke.