CH Riudoms - CH Vilanova Hipersimply. 30-29 (SM)

L'HIPERSIMPLY PERD DOS PUNTS MOLT IMPORTANTS

Derrota de l'Hipersimply en la visita a Riudoms, on una segona part lamentable els fa perdre dos punts que durant bona part del partit tenien guanyats tot i que no afecten de cara a l'ascens doncs, encara depenen d'ells mateixos.

L'equip va fer una bona primera part, dominant el joc i el marcador des dels primers minuts i arribant a tenir rendes de fins a sis gols, mostrant una bona actitud en defensa, fent que els locals no poguessin jugar còmodes i atacant amb solvència, trobant bones opcions de llançament i amb prou efectivitat, com demostren els 17 gols aconseguits en aquests 30' minuts. De nou la llàstima van ser els minuts finals del periode, on es va perdre un xic la paciencia i en voler marxar al marcador amb una diferencia més clara, es van precipitar en diverses accions, fet que va permetre al Riudoms apropar-se al marcador fins a la renda de 4 gols, immerescuda pel que s'havia vist a la pista.

A la segona part va arribar el desastre, tot i començar bé, doncs al minut 10' el marcador era de 14 a 20 favorable als blaus, però, a partir d'aquests moment, els locals van augmentar i molt la duresa en les seves accions aixoplugats en la permissivitat arbitral habitual, permissivitat que no era desconeguda i que no pot servir d'excusa, doncs s'havia parlat durant tota la setmana, abans i durant el partit, però, va aconseguir descentrar els blaus que no van saber gestionar les emocions i van permetre al Riudoms apropar-se al marcador, fins que al minut 27 es van posar per davant per primer cop al partit i tot i els esforços vilanovins per revertir la situació, ja no va ser possible i els locals es van endur la victòria en un agònic final amb el marcador de 30 a 29.