BON PARTIT DEL JUVENIL PERÒ AMB MAL RESULTAT FINAL

H. C. Vallag – 21

CHVNG Hipersimply – 20

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (3) – Martí (2) – Omar (1) – Jordi – Arnau M. (4) – Kirian (4) – Joel (1) – Iban – Pere (5) – Ivan

El Juvenil del CHVNG Hipersimply va fer un bon partit contra H. C. Vallag, rival directe a la classificació i amb qui fins aleshores estava empatat a punts, però va acabar perdent pels seus propis errors i per no aprofitar les oportunitats que va tenir al segon temps per decantar el partit a favor seu.

Primera part molt igualada, amb alternances al marcador per tots dos equips, encara que amb diferències mínimes. Entre els minuts 14 a 20 els vilanovins van gaudir de 4 minuts consecutius de superioritat, en els quals va encaixar un gol però no van aconseguir fer-ne cap. En el mateix període també va estar 2 minuts en inferioritat on cap dels dos equips va marcar. Al minut 23 el Vilanova aconseguia avançar-se en el marcador (7-8) però un parcial de 5 a 2 favorable al Vallag en els darrers 7 minuts de la primera part tornava a decantar el marcador a favor dels locals, arribant-se al descans 12 a 10 al lluminós.

A la segona part, tot i que els blaus van marcar els primers, els de La Llagosta aconseguien arribar al minut 3 amb 3 gols d’avantatge, la màxima diferència que va tenir un dels equips en el partit i posava el marcador 14 a 11. L’Hipersimply es va refer i 10 minuts més tard (minut 13) tornava a empatar el partit (17-17). Amb el contrari passant per un mal moment,  els vilanovins perdien dues pilotes i fallaven un claríssim contraatac, deixant escapar l’oportunitat d’agafar un bon avantatge al marcador. El Vallag va revifar i en set minuts feia un parcial de 3 a 1, que posava el marcador favorable als locals 20 a 18 a manca de 10 minuts. En els minuts finals els vilanovins, tot i que van patir 3 exclusions (una per distracció dels tècnics), feien un parcial de 1 a 2 que només serviria per escurçar distàncies (21-20).