Escola nova Cervello 31 – 54 Esola Arjau.

Una nova victoria dels nostres alevins que els segueix colocant en la primera posicio de la lliga. Un partit que ha sigut en tot moment dominat per els de l’Arjau, ha fet que, jugant com saben, acabin amb una diferència , que se esta conventin en habitual ultimament, 23 gols, i un marcador de 31-54 a favor dels nostres.

El partit, ha començat amb un joc del que ja estem acostumats a veure en l’arjau, un joc de pases continus, desmarcatges constants, ajudes entre tots, i acabant davant de la porteria sols i marcant amb fàcilitat. Gràcies a aquest joc i a la defensa que han realitzat (encara que hi ha hagut desencerts en certs moments), han fet que el resultat de la primera part sigui de 13-17 a favor nostre, tot i que els de l’altre equip en molts moments no els hi ha deixat gens fàcil.

La segona i tercera part han estat semblants a la primera, jugant com ells saben i amb millores dels errors que cometien a la part anterior. L’altre equip, que no els hi ha deixat fàcil, ha anat empatant en moments, encara que els nostres han sapigut remontar i acabar la segona part amb el resultat de 5-12, i la tercera de 6-14.

La ultima part, espectacular joc dels nostres alevins, on s’ha vist entusiasme per part dels jugadors en pista, i els que decansaven, que han començat a animar i ajudar als que eren dins jugant, cosa que els hi ha donat força per fer jugades espectaculars i que han fet que el nostre public s’animes també a cantar amb els compans de la banqueta. Amb jugades d’ensomni i un bon gust de boca, els nostres jugadors han acabat la part amb el resultat de 7-12 i el partit amb un 31-54.