C. E. Molins de Rei - CHVNG Hipersimply 41-29 (JM)

Bon partit del juvenil davant el segon classificat

CE Molins de Rei – 41

CHVNG Hipersimply – 29

Alineació: Ivens (P) –  Eloi (3) -  Martí (4) – Arnau M. (6) – Roger (1) – Kirian (12) – Joel (2) – Pere (1)

Malgrat desplaçar-se amb només  8 jugadors a la pista del segon classificat, el potent Molins de Rei, que a la primera volta havia guanyat a Vilanova per 21 gols de diferència, els nois del juvenil, van demostrar la millora que han aconseguit al llarg d’aquesta primera temporada a la categoria, oferint un excel•lent joc en atac i patint en defensa les conseqüències de la manca de banqueta, ja que fins a cinc jugadors de l’equip es varen esborrar del partit i van deixar els seus companys en inferioritat de condicions per a poder competir.

Amb les forces intactes, el vilanovins van ser capaços de competir amb els seus rivals fins el 7-7 en els primers minuts del partit. Un seguit d’errades en atac i el lògic cansament en defensa van permetre el Molins allunyar-se en el marcador i acabar la primera part amb un resultat de 23-14. Tot i la diferència al marcador els vilanovins van fer una bona primera part, fins el punt que en els darrers 4 minuts d’aquest període van partir 3 discutibles exclusions , però el parcial va ser només de 4-2, aconseguint marcar fins i tot sent dos jugadors menys en pista.

La segona part de l’equip va ser molt meritòria, ja que sense poder comptar amb l’Eloi per una lesió a manca de 24 minuts pel final, i per tant sense poder fer un sol canvi en tot aquest temps, l’equip va fer una molt bona segona part, amb un resultat parcial de 18 a 15, demostrant que cada partit son millors. Destacant el bon joc col•lectiu d’atac, i, per damunt de tot de la millora individual de tots i cadascun dels jugadors que van jugar, que no només van ser tots capaços d’anotar algun gol i l’Ivens de fer fins a tretze aturades de mèrit a la porteria, sinó que van fer, al llarg del partit, les diferents tasques que els entrenadors els van demanar i complint molt bé amb totes elles.