DOLENT DARRER PARTIT DE LLIGA DEL JUVENIL DEL CHVNG HIPERSIMPLY

CHVNG Hipersimply – 25

C. E. Tortosa – 29

Alineació: Franc (P) – David (P) - Eloi (9) – Martí - Omar (1) – Jordi – Arnau M. (6) – Roger – Kirian (8) –Joel (1) - Pere - Gerard – Arnau V. – Ivan

El juvenil del CHVNG Hipersimply va fer un partit dolent i va acabar perdent el darrer partit de lliga contra el Tortosa, rival directe en la classificació.

En un primer temps molt igualat on es van succeir les alternances al capdavant en el marcador per part de tots dos equips, els vilanovins van estar fluixos en atac, amb un pobre 34.3% d’encert ofensiu, però gràcies a un 60% d’eficàcia defensiva amb 7 pilotes recuperades i 11 aturades dels porters, 5 d’elles del Frank en els darrers minuts, aconseguien arribar al descans amb opcions (12 a 12).

Al segon temps la igualtat es va mantenir fins al minut 8 amb un 16 a 17 al marcador favorable al Tortosa. A partir d’aquí els blaus van desaparèixer, malament en defensa, precipitats i desencertats en atac, van encaixar un parcial de 2 a 9 en 14 minuts, que els deixava 8 gols per sota en el marcador a 8 minuts del final. En aquests darrers minuts i amb els tortosins cansats ja que no tenien jugadors per fer canvis, els de Vilanova, amb un parcial de 7 a 3, maquillaven una mica el resultat d’un mal partit que acabaria perdent 25 a 29.