CH Vilanova - CH BCN Sants. 24-23 (JM)

Alineació: Arnau(P) - Roger (P) - Eloi (8) - Martí (1) - Jordi - Arnau (4) - Kirian (5) - Pere - Gerard (2) - Cesc - Adrià (1) - Marc (1) - Ivan (1) - Antonio (1) - Sergio

Els juvenils, amb sis cadets a la convocatòria, van jugar el seu primer partit, posant de manifest el bon treball del grup a la pretemporada i amb les dificultat lògiques en el joc d’atac a aquestes alçades de la preparació.

Els primers 20’ minuts van ser molt bons, amb una defensa molt intensa i molta velocitat en els contraatacs, posant-se per davant per 8-2. A més els visitants només podien marcar en dos llançaments de set metres. El repartiment de minuts i la forta calor va fer que el rendiment de l’equip baixés en el transcurs dels minuts. Malgrat tot, l’esperit de lluita i les ganes de fer-ho bé van mantenir-se, tot i que amb moltes errades en el llançament, fallant fins a quatre cop, gairebé consecutius, 1x1 clars amb el porter visitant.

A mesura que la defensa local s’anava aplanant, els nois del BCN, també amb força cadets al seu equip, van anar trobant les solucions que no havien pogut trobar en el primer temps, els darrers minuts, amb els jugadors més experimentats a la pista van permetre mantenir el resultat i fer-se amb aquesta primera victòria.