CH Tortosa - CH Vilanova Hipersimply. 27-26 (SM)

L'HIPERSIMPLY COMENÇA LA LLIGA EN TORTOSA

Derrota de l'Hipersimply en el primer partit de lliga en la seva visita a Tortosa en un partit dur i intens que no s'ha decidit fins els instants finals, on l'equip local ha estat més encertat que el blaus i s'han endut els dos punts en joc.

Des d'un principi ja s'ha vist que el partit no tindria un dominador clar i així ha estat fins el final, tot i que en els primers minuts els locals semblava que portessin la iniciativa en el joc i al lluminós, però els blaus no s'han deixat sorprendre i no han deixat marxar als tortosins al marcador, fins que a partir del minut 20', l'Hipersimply s'ha posat per davant i ha arribat a tenir dos gols d'avantatge, però un parell d'errades en els minuts finals han permès als locals empatar el partit a 13 i així anar al descans amb tot per decidir.

L'inici de la segona part, ha estat l'únic diferent en la tònica del partit, doncs els vilanovins han sortit a la pista més fluixos que els locals i aquests han aprofitat per marxar en el marcador, aprofitant uns minuts de desconcert blau agafant una renda de 4 gols al minut 10', 19 a 15. El temps mort obligat ha ajudat als blaus a recuperar les idees i han tornat a la pista decidits a remontar el resultat i ho han aconseguit, al minut 22' d'aquest segon periode, el marcador ja era igualat i partir d'aquí i fins el final, tensió i nervis per als dos bàndols, on els vilanovins tot i tenir opcions per posar-se per davant en el marcador no han estat prou encertats per concretar-ho i ha permès als tortosins, que han estat millors en aquests minuts finals,i han aconseguit endur-se el punts.

El proper partit serà el dissabte a las 19:40 al Pavelló del Garraf amb el CH Martorell. Abans , a las 18 hores jugarà el Juvenil Masculi la primera eliminatòria de fase de ascens a Primera Catalana .