Handbol Claret - CHVNG Hipersimply 10 - 36 (JM)

CONTUNDENT VICTÒRIA DEL JUVENIL

Handbol Claret – 10

CHVNG Hipersimply –36

Alineació: Franc (P) – Arnau (P)  – Eloi (10)  – Pere (2)  - Gerard (1) –  Arnau (3) – Ricard – Kirian (4)  – Ivan (5) – Martí (3) – Marc (5) – Sergio (1) – Adrià (2)

Els vilanovins van sentenciar el partit en una primera part molt seriosa davant un fluix Claret, amb un aclaparador 2 – 18 al descans.

A diferència del primer partit on el treball defensiu no va tenir reflex en el marcador degut a les errades en atac, aquest cop, els nois d’Enric i Pere, van sortir amb la lliçó apresa i en només dotze minuts havien marcat en nou ocasions, mentre que el rival encara no havia anotat cap gol. Els vilanovins van saber adaptar la seva defensa a l’atac rival amb dos pivots i van encadenar per dos cop un parcial de 9-0.

En el segon temps el partit no va tenir cap història, i malgrat una certa relaxació defensiva, es va continuar atacant amb encert i es van repetir els 18 gols a favor del primer temps. Els Barcelonins, inferiors tècnicament, van mantenir el seu sistema d’atac al llarg de tot l’encontre i la banqueta vilanovina va poder donar força minuts als quatre cadets convocats per aquest partit, que, a més, van estar a l’alçada de la resta de l’equip.

A banda del bon partit de tot l’equip, tant en defensa com en atac, ja que gairebé tots els jugadors de camp va aconseguir anotar algun gol,  cal destacar la bona aportació de Franc a la porteria amb 14 aturades i només 5 gols encaixats i l’aportació en atac del capità de l’equip, Eloi, amb 10 gols. Però, principalment, la millora en el joc col·lectiu d’atac de tot l’equip i la bona actitud amb que tots van afrontar un partit jugat en un pati de col·legi que no reuneix les condicions mínimes per disputar un partit, sobretot pel que fa a la seguretat dels participants