CH Vilanova Hipermiply - CH Poblenou "B". 32-24 (SM)

Podreu baixar totes les fotografies al nostre flickr.

L'HIPERSIMPLY TORNA A GUANYAR I ES POSA SEGON A LA CLASSIFICACIÓ

Còmoda victòria de l'Hipersimply en un partit dominat des del minut 0, on es va veure un Vilanova sòlid i on tots els jugadors van aportar el seu granet de sorra per endur-se els punts.

Amb un parcial de 4 a 0 de sortida, els blaus ja van deixar molt clares les seves intencions, no volien donar cap opció a un rival que en cap moment va abaixar els braços i va lluitar durant els seixanta minuts, però que no va ser suficient per fer perillar el partit. Els vilanovins intensos en defensa i efectius en atac, varen dominar el marcador i el joc en tot moment i minut a minut, anaven eixamplant la diferència a l lluminós, per arribar al descans amb un clar 18 a 11.

A la represa, la tònica va ser la mateixa, tot i que els barcelonins van començar millor i van aconseguir retallar la diferencia fins a cinc gols, el control del joc i del partit era per als blaus, que després del fort inici visitant en aquest segon període, van aconseguir de nou portar el partit on ells volien i de nou eixamplar la diferencia al marcador per arribar al final del matx amb els dos punts al sarró, bon joc en equip i bones sensacions de cara als propers compromisos.