CH Vilanova Hipersimply - C. E. Molins de Rei B 26-18 (JM)

VICTÒRIA DEL JUVENIL EN EL DEBUT A CASA

CHVNG Hipersimply – 26

C. E. Molins de Rei B – 18

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (4)  – Pere (2)  - Gerard –  Arnau (11) – Adrià (2) - Kirian (3)  – Ivan (1) – Martí – Omar - Cesc (2) – Sergio (1) - Ricard

Després de dos partits fora de casa, els vilanovins afrontaven el seu primer partit com a locals davant el Molins de Rei. Com sempre l’equip va sortir molt concentrat en defensa i aquest cop va portar la iniciativa en el marcador de principi a final del partit. Uns bons primers minuts els permetien agafar 4 gols d’avantatge (5-1 en el minut 8). A partir d’aquí, el Molins va començar a crear problemes als locals, sobretot gràcies a la qualitat en l’1x1 del seu extrem dret i una defensa avançada damunt l’Arnau. Això feia que es mantinguessin els  4 gols d’avantatge pels locals. La reacció de l’equip en els darrers 5’ minuts del primer temps, on l’atac va funcionar molt millor i es va poder lligar en curt el bon extrem de Molins, els va permetre anotar un parcial de 4-1 i arribar al descans amb un clar avantatge de set gols (16-9)

A la represa els vilanovins van mantenir la seva excel·lent defensa, però estaven poc dinàmics en atac, i això feia que els parcial dels primers deu minuts del segon temps fos un curt 1-2 pels visitants. Però, després d’uns molt bons deu minuts els vilanovins anotaven un parcial de 5-1 i posaven 11 gols de diferència i sentenciaven el partit. D’aquí al final, va seguir la lluita en els dos equips, encara que un parcial en els darrers minuts de 0-4 permetia el Molins escurçar les diferències.

Així doncs, novament, un bon partit de tots els nois de l’equip, tornant a destacar l’aportació de la porteria, aquest cop amb Franc i David, i les solucions en atac que va aportar l’Arnau (11 gols) en els moments més complicats. A més, per completar la bona tasca de tot l’equip, novament l’aportació dels cadets va ser molt positiva, actuant els tres convocats com un més de l’equip.

El proper diumenge difícil test per a l’equip, què, després de dues victòries i un empat en els tres primers partits, s’enfronta al també invicte Handbol Poblenou, un dels millors equips del grup.