CH Vilanova Hipersimply - CH El Papiol. 25-20  (SM)

L'HIPERSIMPLY CONSOLIDA EL SEGON LLOC A LA LLIGA

HIPERSIMPLY  CHVNG 25 – CH EL PAPIOL 20 (12-11)

Nova victòria de l'Hipersimply davant del CH El Papiol tot i fer el pitjor partit de la temporada i on el més important són els dos punts aconseguits, continuant segons a la classificació a un punt del líder.

Els vilanovins van sortir a la pista sense la intensitat d'altres dies i tot aconseguir marcar en els tres primers atacs, la falta d'actitud defensiva va permetre als lluitadors jugadors del Papiol mantenir-se al partit sense problemes. Durant tot el periode, els dos equips van mantenir el partit igualat, sense que cap dels dos pogués obrir escletxes al marcador i sense oferir un bon handbol. Cap el final d'aquesta primera meitat, el Papiol va poder agafar una renda de dos gols, 9 a 11, però un parcial vilanoví de 3 a 0 en dos minuts, va tornar a deixar el lluminós favorable als blaus al descans per 12 a 11.

La segona part semblava que seria diferent. L'Hipersimply va canviar totalment l'actitud i van sortir disposats a endur-se el partit i així va ser. Amb un parcial de 8 a 2 en quinze minuts, van resoldre l'encontre, amb bones defenses i fent el just en atac van matar el partit i en van tenir prou. Els quinze minuts restants, amb el partit i el rival controlats, els blaus es van dedicar a fer passar els minuts, fins el resultat final de 25 a 20.