CH Vilanova Hipersimply - CH BCN Sants Ubae.     20-16 (CF)

VICTORIA TREBALLADA DE LAS NOSTRES CADETS

Alineació:

Aishwarya Córdoba, Ana Romero de Ávila, Laura Gil, Alicia Torrejón, Laura Martí, Elba Guasch, Lenda Victorio, Patricia Lucas, Francesca Aguilar, Laura Roldán, Núria Gómez, Judith Olivella, Aina Tusquest, Francesca G Ubillus

Victòria treballada del Vilanova que s’enfrontava amb un dels equips colíders, el CEH BCN Sants UBAE; on s’havia de confirmar la bona progressió del joc iniciada fa unes setmanes.

Ja des de l’inici les nostres jugadores han sortit concentrades en la tasca i no s’han fet esperar els gols. Una bona feina defensiva permetia mantenir el rival igualat o per darrera del marcador en tot moment durant el primer quart d’hora de la primera part. La millora en l’efectivitat ofensiva s’ha anat notant i el marcador s’ha anat distanciant poc a poc fins a assolir un parcial de 5-0 durant el segon quart d’hora de la primera part, arribant al descans amb un clar 10-5 a favor de les locals. La rotació de la banqueta permetia mantenir fresques les jugadores i no baixar la intensitat del joc.

La segona part ha començat amb cert desconcert de les locals durant els 6 primers minuts degut al canvi defensiu de les rivals que han fet defensa 1 a 1 amb pressió des del mig del camp. Això els ha permès robar pilotes i escurçar el marcador, fent un parcial de 1-3. Les vilanovines s’han refet ràpidament i han aprés a desempallegar-se de les barcelonines amb moviments ràpids d’atac que ha permès recuperar distàncies i anar mantenint la diferència del marcador fins a arribar al marcador final de 20-16.

Cal destacar a part de la bona feina defensiva de tot l’equip amb 14 recuperacions de pilota, la bona actuació a la porteria (Francesca A.) amb moltes aturades rellevants, així com 3 aturades de 7 m (de 7 llançaments). També esmentar la millora en l’efectivitat llançadora que ens ha permès augmentar el compte golejador que teníem escàs fins a la present jornada. La decisió i encert han estat de Lenda, Laura G., Judith, i Ana.