CH Sant Esteve Sesrovires – CH Vilanova Hipersimply.  26-27 (SM)

L'HIPERSIMPLY, SET VICTÒRIES CONSECUTIVES I ES POSA LÍDER

CH SANT ESTEVE SESROVIRES 26 –  HIPERSIMPLY CHVNG 27 (14-13)

Nova victòria de l'Hipersimply a la difícil pista de Sant Esteve Sesrovires i que deixa als blaus primers a la taula classificatòria empatats amb l'Egara però amb millor diferència de gols.

Va ser un partit molt disputat durant els seixanta minuts, on cap equip era capaç de dominar ni controlar la situació, potser els primers minuts, els locals, van estar un pel més encertats, però, els blaus en cap moment es van deixar intimidar pel factor pista i en tot moment van saber estar dins el partit. La primera part es resumeix en intensitat i lluita per part dels dos equips i igualtat, en el joc i en el marcador, al descans, 14 a 13 per als locals.

A la represa, els blaus van sortir disposats a endur-se els punts, i ràpidament es van posar per davant al marcador. El partit era el mateix que al primer periode, intens, dur i competit. Cada pilota es lluitava fins el final, els vilanovins, no estaven disposats a marxar de buit i no van deixar als rivals dominar l'encontre. Tot l'equip va fer una bona feina, tant en atac com en defensa i quan l'equip no abrivava, sortia la figura de l'Arnau sota pals per acabar d'enllestir-ho. El partit no es va decidir fins els minuts finals, on el blaus van saber administrar el petit avantatge de dos gols amb que s'havia arribat als últims cinc minuts. Al final, dos nous punts i lideratge compartit amb l'Egara.

El pròxim 13 de desembre , a les 19 hores al Pavelló del Garraf Hipersimply CHVNG i CH Alcarrás