CH Tortosa - CH Vilanova Hipesimply. 37-36. (JM)

Podreu baixar totes les fotografies al flickr.

Després d’un intens partit el juvenil va caure per només un gola a la pista del Tortosa.

Franc (P) – David (P)  – Eloi (7)  – Pere (1) –  Ricard – Kirian (5) –  Ivan (4)  – Martí (4) – Omar (6) – Cesc (2) – Marc (4) – Gerard (1) – Sergio (2)

La primera part del partit va ser molt vibrant, amb un clar domini dels atacs per damunt de les defenses i amb alternatives constants al marcador, però cap dels dos equips va aconseguir posar-se ni tant sols dos gols per davant, fruit d’aquesta igualtat va ser l’empat a 20 al final dels primers trenta minuts. Els vilanovins, cada cop millor en el joc d’atac, van saber atacar el 6:0 rival, però no podíem amb la força dels tortosins en defensa.

A la represa, els blaus van sortir amb molta força, i amb només 10 minuts es posaven 4 gols per damunt, amb un parcial de 9-5. Però un parcial de 5-0 pels locals els tornava a posar per davant (29-30). A partir d'aquí, novament igualtat màxima en el partit i tot i que els visitants dominaven per 35-36 a dos minuts pel final, un parcial de 2-0 pels tortosins va decantar la victòria finalment del cantó local.

Malgrat tot, un molt bon partit dels nois d'Enric i Pere, que tot i perdre van competir molt bé tot el partit i donen mostres de la millora d'aquest equip en el darrer mes de competició.

Després de vacances reprendran la competició el dia 10 de gener davant el CH Sant Miquel.