CHVNG Hipersimply - CH CERDANYOLA 23 -23

Partit emocionant

Alineacio:

Aishwarya Córdoba, Ana Romero de Ávila,  Laura Gil, Alicia Torrejón, Laura Martí, Alba Pérez, Elba Guasch, Lenda Victorio, Patricia Lucas, Francesca Aguilar, Laura Roldán, Ruth Ruiz, Aina Tusquest, Judith Olivella.

Partit emocionant amb alternatives al marcador que ha fet vibrar la graderia fins al darrer minut.

L’inici ha estat molt brillant per part de les vilanovines amb una defensa molt compacta, concentrades a la pista i posant distància  al marcador amb bona efectivitat en el llançament, assolint els primers 10 minuts un parcial de 8 a 2.

A partir d’aquí les rivals han reaccionat, les locals han abaixat la guàrdia i els següents 10 minuts han estat favorables a les cerdanyolines que amb un parcial de 1 a 7 han aconseguit empatar el partit a 9. El darrer terç de la primera part ha seguit igualat amb poques anotacions acabant el temps reglamentari amb l’empat assolit per les visitants en el darrer minut posant el marcador a 12- 12.

La segona part ha començat amb les vilanovines poc situades al partit i les visitants aprofitant per distanciar-se. Als 10 minuts el marcador reflectia un clar 14 a 17 desfavorable. Una nova reacció de les locals ha aconseguit remuntar el resultat igualant el marcador al minut 21 amb un 19 a 19. Després d’uns minuts sense canvis al marcador hem entrat en els darrers 5 minuts amb l’esperança que el resultat es decantava per les vilanovines que havien assolit en 3 minuts 3 gols seguits que deixava el marcador a 23-20. Només calia aguantar la pressió de les rivals els darrers 3 minuts. Aquestes han reaccionat in extremis aconseguint empatar el partit en els darrers segons del matx deixant el definitiu 23 a 23.

Un gust agredolç ha quedat a l’equip i afició local pel bon treball fet, però que mostra que cal seguir treballant per evitar les baixades de ritme patides. L’equip ja ha vist que aquest any poden tutejar qualsevol dels equips del grup, i assolir victòries merescudes.

La porteria ha estat ben vigilada per la portera Francesca A. que ha aturat 41 del 64 llançaments entre els 3 pals de les rivals. Els gols locals han estat fets per: Lenda V (8), Laura G (7), Laura M (3), Elba G (2), Alba P (1), Patri L (1) i Judith O (1).