CHVNG Hipersimply - C. H. Sant Miquel 27-20 (JM)

CHVNG Hipersimply – 27

Handbol Sant Miquel – 20

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (4)  – Pere (1) –  Ricard – Kirian (2) –  Ivan (1)  – Martí (3) – Omar – Cesc (1) – Marc (3) – Gerard (2) – Arnau (6) – Adrià (4)

Els juvenils resolen en la primera part el primer partit de l’any

Els partit va començar amb un bon treball defensiu i alhora amb poca claredat en atac per part dels dos equips. Prova d’això és que la banqueta visitant demanava el seu temps mort en el minut 9 amb un escarransit 1-0 favorable als locals. No va donar massa resultat el temps mort als barcelonins ja que els blaus es posaven per davant de tres gols (4-1). El Sant Miquel va reaccionar, i amb un parcial de 3-0, empataven el partit en el minut 15. Però a partit d’aquí un monòleg de l’equip juvenil, que va anotar 9 gols de manera consecutiva, i que arribava al darrer minut del primer temps amb un marcador aclaparador (13-4), un darrer gol dels barcelonins deixava en 13-5 el lluminós en el descans, amb la sensació que, en 15 minuts de bona defensa i un ritme de joc molt alt, els locals havien sentenciat el matx.

En el segon temps el partit va tenir molt poca història, els locals, tot i afluixar en defensa, van mantenir el ritme golejador (14 gols en aquest període) i així van poder consolidar el seu avantatge, mantenint la diferència en els 8 i 10 gols fins el minut 55. En els darrers cinc minuts, un parcial de 1-4 pels visitants maquillava lleugerament el resultat, i deixava el marcador en el definitiu 27 – 20.

La propera setmana interessant visita a la pista del CEH Vendrell que es troba empatat a 9 punts amb els vilanovins.