LICEU FRANCÈS – CH VILANOVA HIPERSIMPLY. 26-24 (SM)

L'HIPERSIMPLY DÓNA LA CARA TOT I EL RESULTAT FINAL

Derrota de l'Hipersimply en la seva visita al Liceu, rival directe en la lluita per l'ascens, on els vilanovins van notar en excés l'aturada per les festes nadalenques i la falta d'entrenaments davant un rival més fort físicament.

Va ser un partit molt intens i vibrant, on l'equip local esperava als blaus amb les urpes ben afilades i amb ànim de revenja, doncs els blaus van ser els seus botxins la temporada passada, deixant-los sense ascens a la penúltima jornada i van haver d'esperar als ascensos compensats per poder pujar de categoria. El partit es va iniciar amb uns primers minuts on cap dels dos equips era capaç de dominar al rival i on els encerts i les errades s'anaven succeint per part dels dos bàndols, fins que uns bons minuts per part local van obrir la primera escletxa al marcador al minut 22, 10 a 7. La reacció blava no es va fer esperar, un cop més, la bona defensa va aparèixer i van aconseguir exhaurir la diferencia per arribar al descans amb empat a 12.

L'inici de la segona part va ser molt bo per part de l'Hipersimply, amb una gran defensa que impossibilitava els intents locals per arribar a porteria de forma clara, fet que va provocar que els blaus, poc a poc agafessin el control del joc i del marcador arribant a dominar al minut 15 el partit per 15 a 20, només la mala sort en la definició va fer que la diferencia no fos més amplia, doncs van ser uns minuts boníssims en defensa. Els barcelonins van reaccionar, i de mica en mica, van poder retallar distàncies al lluminós, i va ser quan els vilanovins van començar a notar l'esforç realitzat a l'inici del període i no van poder contenir a un rival més fort físicament, que al minut 25 ja havia donat la volta al marcador. Els últims cinc minuts els blaus ho van intentar tot per no deixar marxar l'encontre, però, els locals van saber jugar millor els minuts finals i es van endur els dos punts en joc per un ajustat 26 a 24, en un partit on el millor joc el va posar l'Hipersimply, però on el millor físic local, aquesta vegada, va ser determinant.