C. E. H. Vendrell - CHVNG Hipersimply 24-25 (JM)

TREBALLADÍSSIMA VICTÒRIA DEL JUVENIL

CEH Vendrell - 24

CHVNG Hipersimply – 25

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (9)  – Pere –  Ricard (1) – Kirian (2) –  Ivan – Martí (3) – Omar (1) – Toni (3) – Marc (2) – Gerard – Arnau (3) – Sergio (1)

Els juvenils pugen dos lloc a la classificació després de vèncer el Vendrell a domicili que estava amb els mateixos punts.

Els primer quinze minuts del partit han estat d’una gran igualtat, amb les defenses ben situades i amb els dos equips molt concentrats a la pista. A partir del minut 15 (6-7) un parcial dels visitants de 1-7 els ha permès posar-se 5 gols per davant, les aturades de Franc (16 en total amb un 50% d’efectivitat) i l’eficàcia en els llançaments ha permès els vilanovins arribar al descans amb un esperançador 9-13.

Els vendrellencs ha sortir molt bé en l’inici del segon temps, i han tornat a entrar en el partit amb un parcial de 3-0 que els tornava a posar només un gol per sota (12-13). Els nois d’Enric i Pere han seguit treballant de valent i no s’han deixar empatar i, després d’uns minuts d’intercanvi de gols, mantenien l’avantatge (15-18 en el minut 10). Però un seguit d’errades en el llançament davant el bon porter local permetien els del Baix Penedès empatar el partit en el minut 16 del segon període (19-19).

El partit s’ha tornat una mica boig i els parcials a favor d’un i altre equip feien que els vilanovins tornessin a posar tres gols per damunt (23-20) i que els vendrellencs tornessin a igualar (23-23). Per sort, els nostres no s’han deixat avançar en el marcador en cap moment i, després de posar-se un gol per davant 25-24, una aturada de Franc, una recuperació de pilota espectacular per part d’Arnau i un penal que els locals han llençat fora en els darrers segons de partit, els han donat una merescuda victòria

La propera setmana el “derby” davant l’Handbol Ribes a les 18 hores al Pavelló Poliesportiu del Garraf