CHVNG Hipersimply - C. H. Vilamajor B 36-30 (SM)

L'HIPERSIMPLY FINALITZA LA PRIMERA VOLTA EN SEGON LLOC

HIPERSIMPLY CHVNG 36 – 30 CH VILAMAJOR B

Victòria de l'Hipersimply en el primer partit de l'any davant un rival directe per les posicions d'ascens, un molt bon equip el Vilamajor, jove i lluitador i que va col·laborar a que es pogués gaudir d'un molt bon partit al pavelló del Garraf.

El partit va ser molt intens i trepidant, amb dos equips lluitant per les posicions d'honor a la classificació i que van sortir a la pista decidits a endur-se uns punts importantíssims. La primera part va ser prou igualada, els dos equips treballaven be en defensa i en atac, exigint el màxim al rival i els gols s'anaven intercanviant entre els dos equips. Aquesta tònica va durar gairebé tot aquest primer període, tants sols en els últims minuts els vilanovins van poder aturar els atacs rivals i aconseguir una renda de tres gols, que finalment no va ser definitiva, doncs al descans s'arribà amb el resultat de 16 a 14 per als blaus.

La segona part semblava que havia de ser com la primera, doncs en els primers minuts, la diferencia de dos gols al marcador es mantenia inalterable. A cada cop vilanoví, els joves jugadors del Vilamajor, responien de la mateixa manera. Però, els blaus, no estaven per la labor de patir pel resultat i van posar una marxa més a la defensa, i poc a poc la resistència vallesana es va anar diluint. Ens uns molt bons minuts pels blaus, van aconseguir una renda de sis gols, que ja seria definitiva, 23 a 17 al minut 15. Els vallesans, de nou van reaccionar i van poder escurçar la diferencia a 3 gols, gràcies també a una serie d'errades vilanovines en atac, però, els blaus es van tornar a centrar, i ràpidament, de nou gràcies a una gran defensa, van tornar a eixamplar la distància al marcador, 30 a 23 i el partit pràcticament sentenciat. Lluny d'abaixar els braços, el Vilamajor va continuar lluitant totes les pilotes fins al final, fet que va permetre gaudir d'uns minuts finals d'un bon espectacle. Al final 36 a 30 per l'Hipersimply i final de la primera volta on acaba segon i amb tot per decidir en una segona volta que es preveu d'infart.