La Salle Montcada - CHVNG Hipersimply 24-16 (CF)

EL CADET FEMENÍ COMPITEIX FINS AL FINAL

I FA UNA MOLT BONA SEGONA PART

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Laura Martí (3), Alba Pérez (10), Patricia Lucas (12), Alicia Torrejón (13), Francesca Aguilar (p) (16), Laura Roldán (18), Lenda Victorio (14).

Partit dirigit per Jonathan i J.A. Roldán. Les nostres van començar inaugurant el marcador, algo que semblava que la cosa aniria bé però, una defensa 3-3 de l’equip contrari ens va sorprendre. Fins al primer terç de la primera part anaven igualats 5-5. Des d’aquell moment fins al 20  no vam poder atravessar la defensa i elles amb nombrosos contraatacs i llançaments certers ens van fer un parcial 0-7. Una diferencia que no vam poder acurtar en cap moment del partit. Una primera part on els encerts en els tirs de penal i unes parades en porteria va ser decisiu per a que la diferencia no fos mes gran. 15-8 al descans.

Segona part molt diferent a la primera. Els nostres entrenadors es van posar un a dirigir la defensa, el Roldán; i l’altre l’atac, Jonathan, donaren serietat a les nostres. Aquest treball es  reflexa amb un “toma i daca” de bona defensa i atac, pràcticament cada minut hi havia un gol. Arrel d’això, el resultat de la segona part va ser de 9-8 per als de Montcada.

Al final el lluminós reflexava un 24-16 just.