C. H. Martorell - CHVNG Hipersimply 29-34 (SM)

L'HIPERSIMPLY ES CONSOLIDA ENTRE ELS TOP DE LA LLIGA

Nova victòria de l'Hipersimply en la seva visita a Martorell, davant un rival que en les últimes jornades portava una dinàmica molt positiva i que va portar a la pista, doncs als blaus, tot i anar davant en el marcador tot el partit, no va ser fins els minuts finals que va aconseguir assegurar el resultat.

La primera part va començar amb els habituals minuts de tanteig entre els dos equips i amb poc encert de cara a porteria, semblava que seria un partit amb pocs gols, però, els blaus, van augmentar el ritme de joc i poc a poc els gols s'anaven sumant al marcador per part dels dos bàndols. Els vilanovins controlaven el joc i el tempo del partit, però els locals, lluitaven totes les pilotes per evitar que els blaus poguessin obrir alguna escletxa al marcador. Finalment, s'arribà al descans amb un incert 13 a 15 per a l'Hipersimply.

L'inici de la segona part, no va canviar res del que s'havia vist durant els primers trenta minuts, els blaus dominant el joc i el marcador, però sense poder obrir forat i el Martorell mantenint-se dins el partit amb molta lluita i despesa  física i que semblava que els hi donaria resultat, doncs es va arribar al minut vint d'aquesta segona part amb el resultat de 24 a 26, però l'Hipersimply no estava disposat a deixar-se cap punt i tot i la resistència local, van posar una marxa més en labors defensives, fet que va permetre als blaus dominar a plaer els últims deu minuts i arribar al final de l'encontre amb una victòria no tan còmoda com indica el resultat, 29 a 34

Pròxim partit, el dissabte a les 19:30 h. , amb el CH Lleida Pardinyes ( 7è classificat )  en el Pavelló del Garraf.