CHVNG Hipersimply - C. H. Vilanova del Camí 18-16 (CF)

EL CADET FEMENÍ TORNA A LA VICTÒRIA

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Ana Romero de Avila (3), Alba Pérez (6), Alicia Torrejón (7), Patricia Lucas (12), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15), Francesca Aguilar (p) (16), Laura Roldán (23), Judith Olivella (31).

Partit dirigit per Sergio Gallart i Jonathan Rodríguez. Partit molt semblant a l’anterior; comencem ben enxufades en els començament de les parts però, desprès no acabem de sentenciar el partit i patim fins al final.

Primera part ben encarrilada. Bona defensa i dos penals aturats ens donava un bon avantatge per jugar en tranquil·litat 8-4 però, els últims 10 minuts amb errades en els passes, poca visió de joc, defensa fluixa i dos penals fallats vam provocar que les visitants entraren en el partit i el marcador al mig temps era de 9-9.

Esperàvem que la xarrada del Mister al vestidor les dones confiança en l’atac i millorar la defensa. Així va ser, les nostres van sortir amb les idees ben clares. Tal es així, que van fer un parcial 5-0 que el hi va donar una renda suficient fins a l’acabament del partit. En l’atac les nostres van aprofitar la major alçada de la nostra pivot per marcar i provocar nombrosos penals.

Encara que no vam arribar a 20 gols vam guanyar el partit per un 18-16.

Enhorabona noies. Queda un partit on ho tenim que donar tot. Hem d’acabar com vam acabar la primera volta, GUANYANT.

NOIES FORÇA, CONFIANÇA, SACRIFICI I ESFORÇ.