CHVNG Hipersimply - CHR Cornellà 39-19 (JM)

EL JUVENIL TANCA LA PRIMERA VOLTA AMB UNA CONTUNDENT VICTÒRIA

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (9)  – Pere (2) –  Kirian (6) –  Ivan (3) – Martí (2) – Omar – Gerard (3) – Arnau (4) – Ricard (1) – Toni (4) – Adrià (4) – Cesc (1)

Els vilanovins es desfan del Cornellà en un partit plàcid i tanquen una bona primera volta.

Des d'un bon començament, la defensa vilanovina va marcar la tònica del partit, i, tot i que no estaven gaire encertats en atac, la seva solidesa defensiva i la bona actuació de David a la porteria, els van permetre posar-se per davant sense massa problemes (8-3 en el minut 17). Les errades en el llançament van fer que els atacs locals fossin cada cop més precipitats i que no es poguessin fer més grans les diferències, arribant-se al descans amb un curt 16-10.

En el segon temps, els vilanovins es van mostrar molt més contundents en atac, i també en els contraatacs. El nivell defensiu es va mantenir també amb Franc a la porteria, i així els dos porters de l'equip van signar uns números excel·lents amb un 50% d'aturades cadascun d'ells. La pilota es va moure molt millor que en el primer temps, i així les diferències es van anar eixamplant fins els 20 gols (39 – 19)

A destacar que novament gairebé tots els jugadors de camp van anotar, i això és un clar símptoma del bon funcionament del joc d'atac.

La propera setmana primer partit de la segona volta davant el Handbol Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, un punt per sota dels blaus a la classificació, dissabte al pavelló del Garraf.