CH Vilanova Hipersimply - Torró Agramunt. 29-25 (SM)

L'HIPERSIMPLY A UN PUNT DEL LIDERAT

Fluix partit de l'Hipersimply davant el cuer, en un partit on la clara superioritat vilanovina va fer que els blaus els costés connectar-se i entrar en el partit, però que van saber dominar de cap a peus sense haver de patir en cap moment pel resultat.

Semblava que el partit seria plàcid i amb un marcador contundent, doncs la visita del cuer del grup així ho prometia, però tot i començar el partit amb un parcial de 5 a 1 en només cinc minuts, els blaus no van saber en cap moment posar la directa i marxar de forma clara al marcador. La poca exigència dels visitants, que en cap moment van donar mostres de poder posar en perill els punts en joc, va fer que els blaus, sense un gran esforç controlessin en tot moment el tempo del partit i el marcador i s'arribà al descans amb un clar, però curt 15 a 10 per a l'Hipersimply.

A la represa, la tònica va ser la mateixa, els blaus controlant sense problemes el rival amb avantatges d'entre cinc i set gols i sense patir en cap moment pels punts. Al final del matx, 29 a 24 per a l'Hipersimply, resultat que no mostra la diferencia entre els dos equips i que segurament va ser de llarg, el partit més fluix de la temporada, on el més important son els dos punts aconseguits.