C. H. El Papiol - CHVNG Hipersimply 30-31 (SM)

L'HIPERSIMPLY A UN PUNT DE L'ASCENS DIRECTE

Difícil victòria de l'Hipersimply en la seva visita a El Papiol en un partit on els blaus no van estar a l'alçada d'altres jornades, però que serveix per deixar l'equip a només un punt de l'ascens directe, quan encara els hi resten cinc jornades per l'acabament de la primera fase i un partit ajornat.

Semblava que seria un partit còmode per als vilanovins donada la diferencia a la taula classificatòria i més, quan en un tres i no res l'Hipersimply es va avançar amb un parcial de 0 a 4, però només va ser un miratge. Els blaus, veient-se molt superiors al seu rival, van treure el peu de l'accelerador i van permetre als locals ficar-se al partit tot seguit. Tota la primera meitat va ser molt igualada, els blaus van anar pràcticament tot el període per davant al marcador, però sense poder desempallegar-se d'un rival que cada cop creia més en les seves possibilitats i que va aconseguir arribar al descans empatant el partit a 16 en l'ultim sospir del període.

La segona meitat va començar amb El Papiol molt motivat i un Vilanova sorprès per la intensitat del rival. Després d'uns primers minuts d'intercanvi de gols, els locals es van posar per davant al lluminós per primer cop al partit, 22 a 20 al minut deu, tot i que aquest avantatge no va durar massa, doncs els blaus van aconseguir de nou igualar el matx amb la mateixa rapidesa que els locals havien aconseguit posar-se per davant. Llavors l'Hipersimply, va decidir que el partit s'havia de guanyar i va engranar una marxa més en defensa i va deixar al rival cinc minuts sense marcar, agafant una renda de tres gols, 27 a 30, a falta de menys de cinc minuts, que semblava definitiva. Però El Papiol no va llençar la tovallola i va tornar a empatar el partit un altre cop a falta de poc més d'un minut. Llavors si va aparèixer l'Hipersimply, que amb un atac molt elaborat i molt ben treballat, va aconseguir el 30 a 31 definitiu. Restaven cinquanta segons i la pilota era per als locals, que van tenir fins a dues possessions per empatar, després de que els blaus, per un excés de precipitació, perdessin una pilota en atac, però aquesta vegada la defensa si va funcionar i no va permetre ni tant sols que El Papiol llancés a porteria.

Pròxim partit, el dissabte a les 21 hores, al Pavellò del Garraf, contra el Sant Esteve Sesrovires "B", setè classificat.