CH Vilanova Hipersimply - Joventut Handbol la Llagosta 22-29. (CF)

EL CADET FEMENI LLUITA FINS AL FINAL PERO NO FA UN BON PARTIT

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Ana Romero de Avila (3), Alba Pérez (10), Laura Martí (8), Elba Guasch (11) Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15),Aina Gallart (22), Laura Roldán (23), Alba Serrano (24), Marta Verge (p) (29), Judith Olivella (31).

Partit dirigit per Sergio Gallart i auxiliat per Jonathan Rodríguez. Començament de partit molt dolent. Les nostres no estaven ben posicionades al terreny de joc. Semblava que aquell dia les que es jugaven l’ascens de categoria eren elles, no el Senior. Perdien moltes pilotes al contraatac i en defensa les deixàvem fer a unes rivals que les coneixien molt bé de la primera fase. Es tenia l’esperança de que fessin un gran partit davant la nostra afició però, la veritat que a la primera part ens van fer un parcial de 2 a 13 a cinc minuts del final. Després del temps mort van reaccionar una mica i va acabar amb un 7-16 al marcador.

Segona part totalment diferent, el primers 15 minuts va ser color vilanoví, amb un control de pilota, contraatacs certers i una defensa més segura van fer un parcial de 11-5. Aquesta reacció ens va fer entrar en el partit que donava la imatge que podríem remuntar el partit però, les nostres no tenien el dia. L’ avantatge mínim que van aconseguir era de quatre a les acaballes del partit. Un apretó d’accelerador final de les Llagosta posaren el lluminós en un definitiu 22-29. Cal destacar el decensart des de set metres, set llençats, un materialitzat