CH Cambrils - CH Vilanova Hipersimply 35-30. (JM)

EL JUVENIL CAU DAVANT EL CAMBRILS

Alineació: Franc (P) – Eloi (5)  – Martí (9) - Pere –  Kirian –  Cesc - Ivan (4) – Omar  – Gerard – Toni (5) – Arnau (1) – Adrià (1) – Sergio (5)

La irregularitat en el joc condemna els juvenils davant un Cambrils amb més ofici.

Els vilanovins van començar el partit sense saber moure la pilota davant la defensa 6:0 del Cambrils. Fruit d’això els locals es van posar de seguida al davant en el marcador (5-1 en el minut 6). Poc a poc van anar millorant el seu joc d’atac i van aconseguir estabilitzar les diferències en els 2 i 3 gols en contra, fins que un parcial de 2-0 posava els vilanovins només un gol per sota (10-11 en el minut 23). El temps mort demanat per la banqueta del Cambrils va tallar la ratxa visitant i els va permetre arribar al descans encara amb avantatge (12-14).

Semblava que l’equip havia trobar la manera d’aturar els cambrilencs i que poc a poc s’havia posat en el partit, però la sortida del segon temps va tornar a posar en evidència la poca consistència de l’atac del Vilanova. Ja que amb un parcial de 4-1 en contra, en 8 minuts, tornaven a desenganxar-se del partit i llençaven per terra tot l’esforç de la primera part. Malgrat tot semblava que l’equip tornava a funcionar i un parcial de 5-1 tornava a posar els visitants en el partit (19 – 21 en el minut 15). En els següents minuts la diferència es va tornar a mantenir, permetent els vilanovins albirar esperances de remuntar. Però un parcial de 5-0 en contra va sentenciar definitivament el partit (27-35). Finalment un parcial de 3-0 a favor, només va aconseguir maquillar una mica el resultat.

En resum, partit amb molts alts-i-baixos, on les aturades de Franc (17 en total), el gran partit de Martí (9 gols) i l’eficàcia en els contraatacs (8 gols) no van ser suficients per aturar la potent primera línia dels locals.

Després del descans per la Setmana Santa, el vilanovins reben l’Handbol Lleida Pardinyes, rival directe a la classificació.