H. El Perelló - CH Vilanova Hipersimply 26-29. (CF)

EL TREBALL DONA ELS SEUS FRUÏTS

Alineació: Alicia Torrejón (3), Nuria Gómez (6) (i), Patricia Lucas (8), Alba Serrano (10) (i), Elba Guasch (12), Lenda Victorio (15), Francesca Aguilar (p) (16),  Judith Olivella (19) (i), Laura Roldán (23), Marta Verge (p) (29) (i), Aina Gallart (48) (i),  Alba Pérez (60).

Partit dirigit per Jonahtan Rodriguez i J. A. Roldán. Partit molt igualat en tota la primera part. Cap dels equips donaven cap oportunitat a l’altre per agafar un avantatge suficientment còmode per manar en el partit. Les vilanovines van treballar molt bé en defensa; cosa que faltava en els darrers partits. Tot això, i una bona compenetració en atac deixaren el lluminós amb un esperançador 14-14 a la meitat del partit.

La segona part va canviar de color. Les nostres van sortir molt enxufades i amb els crits d’ànims dels pares que vam viatjar cap al sud vam portar en bolandes a les nostres cap a la victoria. Cal destacar el gran paper en la porteria, els encerts desde 7 metres i els efectius contraatacs van fer que les vilanovines no donaren oportunitat a les del Perellò a lluitar per la victòria.

L’anècdota del partit fou que ens van pitar dos àrbitres.

Marcador final 26-29.