C. H. Alcarràs - CHVNG Hipersimply 30-30 (SM)

L'HIPERSIMPLY ACONSEGUEIX L'ACCÉS DIRECTE A SEGONA

Empat de l'Hipersimply davant un Alcarràs que es jugava pràcticament la vida i que dona l'ascens matemàtic als vilanovins, tot i que virtualment ja era un fet i que confirma una gran temporada pel conjunt blau, als que encara els hi queden fites importants per assolir.

L'Hipersimply visitava la pista dels del Segrià sabedors de la dificultat de l'encontre, doncs els locals de perdre, pràcticament dirien adéu a la categoria i van sortir prou concentrats al matx. Des dels primer minut ja van manar al joc i al marcador davant un rival que va lluitar absolutament totes les pilotes. Desprès d'un primer 1 a 3 favorable als vilanovins, el partit va entrar en una dinàmica d'intercanvi d'encerts i errades per part dels dos equips. Els blaus, tot i els intents dels locals per controlar el matx, van anar sempre per davant en el marcador, però sense poder donar mai l'estirada definitiva, doncs els d'Alcarràs, més amb el cor que amb el joc, s'aferraven fins l'últim aler a qualsevol oportunitat que l'Hipersimply els podés donar. Amb això s'arribà al descans amb el marcador d'11 a 14 per als vilanovins i tot per decidir.

La segona part va començar amb un Vilanova disposat a no perdre la capdavantera ni el control i així ho va semblar els primers minuts. Amb còmodes avantatges d'entre tres i quatre gols, anaven controlant a un rival, que mai va deixar de lluitar. Els minuts anaven passant i L'Hipersimply cada vegada s'anava trobant més còmode i dominant amb més tranquil·litat, i els locals eren incapaços d'apropar-se al el marcador. Poc a poc els minuts s'anaven consumint i s'arribà a minut 25 amb el resultat de 24 a 29 per als blaus, tot semblava dat i beneit, l'ascens a tocar. Però l'equip es va relaxar i va començar a celebrar l'ascens abans d'hora, fet que va aprofitar l'Alcarràs per retallar diferencies i posar emoció al matx. Però, l'Hipersimply ja havia fet la feina i no perillava el partit. Amb un últim atac dels blaus, on finalment van perdre la pilota i quan l'àrbitre es disposava a xiular l'acabament, mirant el rellotge i mig aixecant el braç, incomprensiblement, va deixar a l'equip local acabar el contracop on va aconseguir l'empat a 30 final. Al capdavall, un punt que serveix a l'Hipersimply per assolir el desitjat ascens i un altre punt, per a la bona gent d'Alcarràs, que tant de bo els hi serveixi per mantenir-se en aquesta difícil categoria.

Ara als baus els toca centrar-se en aconseguir els punts davant els possibles rivals al top sis fins el final de la lliga, i encarar la segona fase, competició que enfronta als tres primers classificats de cada grup i a la que s'arriba amb els punts acumulats a la primera fase i, per què no, assolir el campionat, il·lusió no faltarà.

Des d'aquestes línies, felicitar a tots els jugadors per una temporada extraordinària, i donar-los les gràcies a tots i cadascun d'ells pel seu esforç, entrega i coratge, doncs han demostrat ser uns grandíssims competidors, un gran equip i sobretot, una gent fantàstica i meravellosa. A tots ells, gracies, nois, ens sentim molts orgullosos de tots vosaltres.