CHVNG Hipersimply - C. H. Mora la Nova 24-25 (CF)

LES GUERRERES BLAVENQUES LLUITEN FINS AL FINAL
                            PARTIT D'INFART DELS QUE HI FA AFICIÓ

Alineació: Aishwarya Córdoba (2), Ana Romero de Avila (3), Alicia Torrejón (7), Laura martí (8), Elba Guasch (11), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15), Francesca Aguilar (16) (p), Aina Gallart (22), Laura Roldán (23), Nuria Gómez (25), Marta Verge (29) (p), Judith Olivella (31).

Partit dirigit per Sergio Gallart. El passat dissabte es va veure un gran partit entre dos equips molt lliutadors i igualats de plantilla. Primera part amb pocs gols per les dues contrincants, en part per unes bones defenses i per una falta de decisió cara a porteria de les vilanovines; cosa que les visitants van aprofitar per manar pràcticament la totalitat del marcador. Les nostres no aprofitaven l'arma del contraatac contra les de Mora, ja que no baixaven amb rapidesa. Primera part 7-9.

Segona part diferent, es va marcar el doble de gols, més intensitat de joc, més decisió i bones combinacions cara a porteria van provocar que les blavenques empataren el partit en el minut 5, 12-12 i al minut 20 guanyavem de dos, 20-18, lo que va provocar que l'entrenadora visitant demanés un temps mort perquè reaccionessin. Així ho van fer, últims minuts d'infart i molt igualats que al final la sort es va decantar per les visitants. La falta d'encert desde 7 metres va ser determinant en els últims minuts.

Final del partit 24-25.