CHVNG Hipersimply - H. Lleida Pardinyes 28-35 (JM)

FLUIX PARTIT DEL JUVENIL DAVANT EL PARDINYES

CHVNG Hipersimply – 28

Handbol Lleida Pardinyes – 35

Alineació:  Franc (P) – Arnau (P) - Eloi (3)  – Pere (4) –  Kirian (7) –  Ivan (2) – Martí (4) – Gerard - Omar (1)  –  Marc Linares (1) – Marc Gallart (6) – Javi – Adrià – Ricard

Els vilanovins no assoleixen la victòria en un partit marcat per les lesions

El partit va ser força igualat fins els darrers quatre minuts del primer temps, fruit de la bona defensa dels locals i dels seus contraatacs, així com d’un atac posicional ben treballat. Així es van anar produint alternatives en el marcador, ja que els visitants es posaven 3 gols per davant (6-9 en el minut 14), però els vilanovins responien amb un parcial de 4-0, per així recuperar la iniciativa en el lluminós. Amb aquesta igualtat s’arribava a l’empat a 15 a manca de 4 minuts pel descans, Eloi i Franc havien hagut de seure per sengles lesions, i això va descentrar els blaus, ja que van encaixar un parcial de 1-5 en aquests darrers minuts.

A l’inici del segon temps va seguir la tònica del final del primer, així un parcial de 1-4, posava els Lleidatans 7 gols per damunt (17-24 en el minut 7), i gairebé deixava els vilanovins sense capacitat de reacció. La resta del segon temps va ser força igualada, però sense que els vilanovins poguessin reduir la diferencia. D’aquesta manera es va anar produint un intercanvi de gols que beneficiava clarament els visitants. Tot i mantenir la lluita i el bon joc, només van poder assolir un 11 a 11 en aquesta fase del partit, per acabar caient per 28-35.

A destacar el bon partit de Kirian, tant en defensa com en atac, i la reaparició de Marc Linares després de la lesió que l’ha tingut fora de les pistes des del mes d’octubre.