Tarragona H. C. - CHVNG Hipersimply 36-29 (JM)

EL JUVENIL PERD A TARRAGONA

Tarragona H. C. - 36

CHVNG Hipersimply – 29

Alineació: Franc (P) – David  (P) - Arnau (4)  – Pere (2) –  Kirian (3) –  Ivan (4) – Martí (4) – Omar (1)  – Gerard (1) – Cesc (3) – Marc Gallart (5) – Javi – Sergio – Ricard (2)

Una fluixa primera part marcada per l’hostilitat dels locals i un arbitratge molt casolà condemnen els vilanovins

El juvenil no va aconseguir entrar en el partit en cap moment del primer temps, a causa del poc encert en atac i la poca consistència de la seva defensa, mentre que els Tarragonins, empesos per una afició molt mal educada i amb un àrbitre que va veure el partit des de la pista, per que xiular, xiular no ho va fer, anaven agafant cada cop més avantatge fins arribar a un escandalós 19 – 8 al descans.

Si en el primer temps els vilanovins no van ser capaços de prémer els dents i lluitar com calia, la segona part va ser completament diferent. Els vilanovins van aconseguir remuntar 4 dels 11 gols de diferència en pocs minuts canviant la defensa 3:2:1 habitual per un 6:0, i atacant bona part d’aquest període amb dos pivots. Va ser en aquest segon temps on tot l’equip va estar a l’alçada que s’esperava, però el gran avantatge concedit als tarragonins en el primer temps van impedir un millor resultat.

La propera setmana reben el CE Tortosa, on es va perdre per un gol a la primera volta.