CHVNG Hipersimply - Liceu Francés 29-24 (SM)

L'HIPERSIMPLY JUGA AMB MOLTA INTENSITAT TOT I ESTAR ASCENDIT

Nova victòria de l'Hipersimply davant el Liceu Francès, un equip que d'haver guanyat, pràcticament s'assegurava l'ascens de categoria, però que es va trobar amb uns blaus pels qui els punts també eren importants de cara a la fase final on s'hi va amb els punts acumulats entre els tres primers classificats de cada grup.

No va ser un partit fàcil per als blaus, doncs els barcelonins venien disposats a deixar-se tot per aconseguir els punts, fet que va provocar que el partit comencés sense cap dominador clar, amb intercanvis de gols i sense que cap dels dos equips pogués imposar el seu ritme. Els minuts anaven passant i la dinàmica del partit no canviava, els dos equips lluitant per anar a sobre al marcador. Al final dels primers trenta minuts, el 15 a 14 a favor dels blaus, mostra la igualtat que va haver-hi a la pista.

La segona part va començar com va acabar la primera, amb igualtat total, tant en el joc com al marcador. Però després d'aquests primers minuts igualats, l'Hipersimply, va millorar en defensa i va ser capaç de donar l'estirada al marcador que ja va ser definitiva. En un tres i no res, els blaus van fer un parcial de 6 a 1, deixant el marcador 24 a 18 al minut 20. Els barcelonins, van intentar reaccionar amb un canvi defensiu que a punt va estar de donar resultat, doncs van respondre amb un 0 a 3 de parcial, però afortunadament per als blaus, va ser un miratge, l'Hipersimply va saber aturar el cop i de nou va posar els cinc gols d'avantatge al lluminós i van saber controlar amb tranquil·litat els últims minuts, fins arribar al 29 a 25 final.

Ara l'Hipersimply es desplaçarà quest dimecres a la pista del lider, l'Egara per jugar el partit ajornat pel carnaval, on els dos equips es jugaran la primera posició del grup i dissabte, es desplaçarà fins Sant Antoni de Vilamajor per acabar la primera fase.