CHVNG Hipersimply - C. E. Tortosa 32-34 (JM)

BON PARTIT DEL JUVENIL TOT I PERDRE

CHVNG Hipersimply – 32

CE Tortosa – 34

Alineació: Franc (P) – David  (P) – Arnau Muniesa (P) - Arnau Martos (4)  – Pere (1) –  Kirian (10) –  Ivan (3) – Martí (1) – Omar (4)  – Gerard (1) – Eloi (6) – Javi – Marc (2) – Ricard

El cansament i les pèrdues de pilota van ser determinants en la derrota del juvenil

Gran primera part de l’equip, manant sempre en el marcador, gràcies al bon joc en atac i la intensitat defensiva, davant un equip amb molta més alçada i corpulència. En els cinc primer minuts, un parcial de 5 – 2, va permetre els juvenils anar sempre per davant en el marcador. Malgrat tot, l’equip, que es va saber sobreposar a la desqualificació de l’Arnau Martos i la indisposició del Marc Linares, veia com els visitants es posaven només a un gol, però la lluita de l’equip els va permetre anar al descans amb dos gols d’avantatge.

El segon temps s’afrontava amb només dos jugadors de primera línia, i per això tant Kirian com Martí van haver d’ajudar l’equip en aquesta funció. Els tortosins forçaven l’empat a 19 en el minut 9 de la represa, mantenint-se aquest igualtat fins l’empat a 26 (17 minuts). Els blaus es posaven per davant de dos gols (28-26), però la reacció del Tortosa, amb un parcial de 0-4, capgirava el marcador. En els darrers minuts, l’equip va seguir lluitant, però el cansament els va fer cometre errades que no van permetre retallar la diferència.

Tot i que el 32-34 final, no va deixar-nos satisfets, si que ho fa la capacitat de l’equip d’enganxar-se al partit, tot i les moltes dificultats i el bon joc col·lectiu mentre l’equip va conservar la frescor física.

El proper partit a Barcelona, davant el Sant Miquel, s’avança a divendres, aprofitant que és festiu.