C. H. Sant Miquel - CHVNG Hipersimply 35-29 (JM)

EL JUVENIL LLENÇA EL PARTIT EN UNS DARRERS MINUTS MOLT FLUIXOS

Handbol Sant Miquel – 35

CHVNG Hipersimply – 29

Alineació: Franc (P) – David  (P) – Arnau (6)  – Pere –  Kirian (3) –  Ivan (5) – Martí – Toni (3) – Gerard – Eloi (12) – Javi – Adrià - César – Ricard

Tot I una bona primera part, l’equip fa una segona part molt fluixa especialment els darrers deu minuts.

Els blaus van fer una bona primera part, començant el partit amb la seva habitual intensitat defensiva, i poc a poc va anar posant diferències en el marcador (6-10 en el minut 12). Els barcelonins van reaccionar i a falta de 9 minuts pel descans es situaven només un gol per sota (11-12), però un bon final del primer temps del visitants els permetia arribar al descans 3 gols per damunt (14-17).

Tot feia pensar que els vilanovins s’endurien el partit si eren capaços de mantenir el seu joc, tant en defensa com en atac. Però, tot i començar el segon temps amotant, el Sant Miquel aconseguia igualar el partit en el minut 8 d’aquest segon temps (19-19). La igualtat en el lluminós es va mantenir fins el minut 50 (27-26). Però els últims 10 minuts van ser demolidors, un parcial de 4-1 pels locals en només 3 minuts, els posava 4 gols per sobre. El temps mort demanat per la banqueta dels vilanovins tampoc va servir per a res, i, al final, derrota per sis gols de diferència, fruit de la mala actitud tant defensiva com ofensiva d’aquest darrers minuts

Dissabte partit davant el Vendrell a les 18 hores al Pavelló del Garraf, en el que caldrà millorar les males sensacions col·lectives d’aquesta jornada