CHVNG Hipersimply - C. E. H. Vendrell 23-33 (JM)

EL JUVENIL LLENÇA EL PARTIT EN UNS DARRERS MINUTS MOLT FLUIXOS

CHVNG Hipersimply – 23

CEH Vendrell – 33

Alineació: Franc (P) – Arnau  (P) – Pere –  Kirian (3) –  Ivan (5) – Martí (3) – Cesc – Gerard (2) – Marc (8) – Javi – Adrià – Omar (2) – Ricard

El juvenil va fer una primera part desastrosa, amb 17 pilotes perdudes en aquest període i va llençar el partit, fruit de les seves errades.

Els primes 10 minuts van mostrar un equip poc posat en el partit i el Vendrell va posar-se per davant en només 10 minuts amb un avantatge de 1- 6. Els Vilanovins van reaccionar i amb un parcial de 4-0 semblava que es posaven dintre del partit. Però tot plegat va ser un miratge, ja que el Vendrell va seguir fent el seu joc, mentre que els locals, cada cop més descentrats, van encaixar un parcial de 2 – 11 per acabar la primera part amb un escandalós 7-16.

Com a mínim l’equip va aguantar el tipus en el segon temps, i va ser capaç de millorar i molt el seu joc d’atac. De totes maneres, el Vendrell va saber mantenir la diferència en torn dels 10 gols i acabar el partit amb un clar 23-33.

Important toc d’atenció principalment pels juvenils de segon any, que molt hauran de millorar la seva actitud si volen jugar en el sènior la propera temporada. La resta, els juvenils de primer any i els cadets, van aportar molt més i van demostrar moltes més ganes de competir.